BOŽIĆNI KONCERT "RADUJTE SE NARODI"

21.12.2018 10:01
Slika

Uz prekrasnu atmosferu i glazbu koja razgaljuje srce i dušu nije bilo teško prepustiti se i uživati u Božićnom koncert pod nazivom „Radujete se narodi“ u kojem su nastupili Ivo Gamulin Gianni, Maja Blagdan i Valentina Fjačko. Koncert održan 20.12.2018. godine u HD herceg Stjepan Kosača bio je poseban ne samo zbog posebne božićne atmosfere i divnih glasova i pjesama nego iz zbog činjenice da je imao humanitarni karakter. Naime, organizatori su odlučili dio sredstava darovati Caritasovu Rehabilitacijskom centru Sveta Obitelj. Na koncertu je bilo prisutno i nekoliko korisnika iz Svete Obitelji koji su uživali u koncertu i s kojima su po završetku programa kratko porazgovarali i fotografirali se izvođači i organizatori. Na samom kraju koncerta nazočnima se obratio ravnatelj Caritasa dr. don Ante Komadina koji je izrekao riječi zahvale i svima čestitao Božić i novu godinu. Tijekom trajanja koncerta svi nazočni su mogli pogledati i film #Živimoljubav snimljen u povodu 35. obljetnice Caritasa Mostar. Bio je to doživljaj iznad uobičajenog.