Spes

Centar za djecu, mlade i obitelj SPES

U Centru za djecu, mlade i obitelj SPES želimo biti pomagači obiteljima u sustavnoj skrbi za djecu i mlade. Inovativnim i raznolikim programima želimo ponuditi djeci, mladima i svim članovima obitelji podršku i poticaj u osobnom razvoju, razvoju kompetentne obitelji i gradnji kvalitetnijeg života u zajednici. Želimo razvijati okruženje koje uvažava i podupire obitelj kao temelj društvene zajednice.

Organiziramo i provodimo programe pozitivnog razvoja djece, kreativne radionice, pomoć pri učenju, interaktivne tribine za mlade, savjetovalište, studentski praktikum, predavanja za roditelje i druge korisne sadržaje

-          za djecu i mlade, posebice školarce, tinejdžere i adolescente, da im pomognemo u osjetljivom razdoblju njihova odrastanja i sazrijevanja,

-          za djecu i mlade s invaliditetom, marginaliziranim i socijalno isključenim osobama i skupinama, kako bismo im pomogli u socijalizaciji i integraciji,

-          za roditelje, koji su najprije bili djeca, a sada su odgovorni za svoju djecu i susreću se s mnogim izazovima i nedoumicama koje pred njih postavlja zahtjevna roditeljska uloga,

-          za volontere koji žele svoja znanja, iskustva i vrijeme kvalitetno podijeliti s drugima.

Centar za djecu mlade i obitelj SPES

Zagrebačka 8

www.facebok.com/spes.mostar

„Ja sam Put, Istina i Život.“ (Iv 14,6)